Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak przekonać kobietę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-24, 06:25   #4
Magy11
Raczkowanie

Dot.: Jak przekonać kobietę

Cytat:
Napisane przez XYZ_123 Pokaż wiadomość
Penisa sobie nie obetnę, skrócić też nie skrócę, jego wielkość nie jest problemem. Problemem jest tempo stosunku i moc pchnięć. Czuję się oszukany. Długo czekałem na nasz pierwszy raz, przedstawiała to tak, jakby była boginią w łóżku. To o czym napisałem wg. niej było czymś naturalnym jak oddychanie a tu wyszło, że to bajki. Później było że ona musi kochać aby coś więcej zrobić. Niby kocha ale nadal nasz seks jest miałki, nijaki, zwyczajny i nudny.
Rozmawiałem, pytałem, prosiłem. Nie jestem facetem który myśli tylko o sobie! Kobiecie chcę dać rozkosz ale ona mi na to nie pozwala tak jakby wstydziła się orgazmów. Z drugiej strony twierdzi że jej ze mną idealnie, co nie jest możliwe bo liczba jej orgazmów jest mierna. Gdy już się zbliża to mnie zrzuca, odpycha,ucieka.
Zależy mi na niej, nie wiem czy można określić to miłością bo jej nie zaznałem ale zależy i chcę aby jej też było dobrze. A mam wrażenie, że nikomu nie jest i nie wiem jak do niej dorzeć.

Po tym, co napisałeś, należy przypomnieć, że o ile u facetów seks zaczyna się w bananku ;p o tyle u kobiet seks zaczyna się w GŁOWIE i na nic zda się że chcesz żeby jej było dobrze, żeby się pod Tobą wiła, jeśli wszystkie puzzle w głowie nie są poukładane na "chcę seksu, chcę bliskości". Po pierwsze warto porozmawiać, jeśli oczywiście Ci na niej zależy, bo jeśli chcesz tylko bzyku bzyk a ona nie to nie warto się wzajemnie męczyć. Być może powie w czym problem, być może nie bo może się czegoś wstydzi (dygresja-oglądałam film w którym dziewczyna w trakcie orgazmu dusiła faceta poduszką żeby nie widział że ma dziwną minę) a może po prostu ma złe doświadczenia które trzeba rozpracować, jeśli nie da się we dwoje może potrzebny jest specjalista. Ale to jak powiedziałam, jeśli zależy ci na niej w większym stopniu niż na przebywaniu w niej. I jeszcze dodam, że długość nie ma nic do rzeczy ani grubość, bo jeśli kobieta czuje sie bezpiecznie i chce tego, to można jej sprawić przyjemnosć granatnikiem (nie na poważnie ;p ) a jeśli coś jest nie tak i nie jest przygotowana do współżycia to można ją skrzywdzić małym palcem u dłoni...

Edytowane przez Magy11
Czas edycji: 2023-01-24 o 06:27 Powód: potrzeba dodania paru słów
Magy11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując