Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy luty 2023
Wątek: Mamy luty 2023
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-02-05, 18:06   #958
miszel92
Raczkowanie

Dot.: Mamy luty 2023

Cytat:
Napisane przez ania_mala Pokaż wiadomość
Ja też byłam pewna,że będzie szybciej a tu ani widu ani słuchu, tylko w nocy pobolewa. Jeśli usłyszę jutro,że wszystko zamknięte to się załamie. A jeszcze bardziej jak mnie wyśle na indukcję. Po mału szykuje się na wszystko

Wysłane z mojego NOTE 20 PRO przy użyciu Tapatalka
Ja mam kolejną wizytę dopiero 15go lutego jeżeli nie urodzę :/ Mam nadzieję, że nie wytrzymam do tego czasu. Męża próbuje wykorzystać żeby coś się zadziało ale on ucieka bo jak to mówi "on jeszcze nie jest gotowy żebym urodziła" [emoji85] Więc chodzę na długie spacery z dzieckiem, ledwo człapię bo wszystko boli ale szczerze brzuch napina się mniej niż na wcześniejszych etapach ciąży...
Daj znać jak jutro po wizycie, u mnie po ostatnim badaniu zaczął odchodzić czop i miałam skurcze, może u Ciebie też coś ruszy [emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez nowa180321 Pokaż wiadomość
A ja muszę przyznać , że jestem już mega zestresowana jutrem [emoji85] torbę wkoncu dopakowałam [emoji28] 5:00 rano pobudka , a pewnie ze stresu będę miała problem żeby zasnąć

Wysłane z mojego moto g72 przy użyciu Tapatalka
Będziemy trzymać kciuki! [emoji173]️ Dawaj znać co tam się dzieje [emoji4] Oby szybko wyszła 🥰

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
miszel92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując