Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to możliwe, by on czuł do mnie coś więcej niż przyjaźń?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-02-05, 19:51   #24
niebieskasukienka1234
Raczkowanie

Dot.: Czy to możliwe, by on czuł do mnie coś więcej niż przyjaźń?

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;89490881]Treść usunięta[/QUOTE]

Nie chodzi o to, żeby się nachlać jak świnia tylko po prostu trochę wypić na odwagę i rozluźnienia atmosfery. Nigdy tego nie potrzebowałam i wiem, że to jest słabe,ale po prostu czasami atmosfera między nami robi się taka jakby trzeba kroić ją nożem, myślę że on wiele razy ma ochotę coś zrobić,ale chyba ma też podobne rozterki,że co ja na to. Oczywiście są to domysły, ale tak mi to wygląda. No nie należę do osób które bez problemu pocałują kumpla w usta, chciałabym mieć na to ewentualnie jakieś wyjście awaryjne, a alkohol do takich jakby nie patrzeć należy.
I zupełnie nie zależy mi na tym czy będzie mi mówić komplementy czy nie. Ja może mam problem ze swoją samooceną ale nie aż taki żeby tym się jarać, zwłaszcza że i tak mam jakieś tam powodzenie. Po prostu napisałam o tym żeby nakreślić jego stosunek do mnie.
niebieskasukienka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując