Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XLI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-02-06, 16:45   #2188
czarna_herbata
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XLI

Nie wiem, czy mogę pisać posta pod swoim postem, jeśli nie to bardzo przepraszam, ale w netykiecie nie mogłam znaleźć takiego podpunktu

Mam totalny zjazd psychiczny i pod koniec pracy się popłakałam, po wyjściu z pracy wpadłam w swego rodzaju histerię i gdyby nie leki uspokajające, to nie ogarnęłabym się na lekcję, która zaczyna się o 18.

Bardzo za nim tęsknię, ale nie zmienię jego wyboru (kariera zamiast mnie) chociaż bardzo bym chciała, aby było inaczej. Ciężko mi uwierzyć, że jeszcze dwa tygodnie temu razem byliśmy na urlopie za granicą, wyznawaliśmy sobie miłość, a w ostatni wieczór wszystko się rypło. Tak szczerze, to był pierwszą moją miłością, może dlatego tak bardzo boli.

Po zajęciach pewno będę poszukiwać na forum jakiś wątków porozstaniowych z happy endem, wiem że dawno temu był tutaj taki wątek. Chciałabym ten najgorszy okres mieć za sobą, strasznie się męczę, chociaż tego nie chcę.

Z małych plusów, to odnowiłam kontakt z dawną koleżanką i może uda mi się z nią spotkać w niedługim czasie. Na razie nie chcę się też spieszyć, nie chcę moją desperacją wystraszyć koleżanki czy coś w tym stylu.
czarna_herbata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując