Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-02-07, 11:58   #2172
karolina_zb
Zakorzenienie

Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIX

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość
Ja zaczynałam od -0,75, po zakończeniu studiów miałam -4,5, a dalsza nauka plus praca w papierach i przy komputerze doprowadziły mnie praktycznie do - 6 i to w soczewkach, bo okularowe szkła mam jeszcze mocniejsze.

Norvina jest fajna, powinnaś być zadowolona.

Już myślałam, że Sephora w swej łaskawości wrzuciła do zrabatowania marki zwykle wyłączone z promocji .
Niemniej 10% mniej to też coś .

Ja mam „zwykłe” minusy, soczewki noszę od ponad 20 lat i w zasadzie już się przyzwyczaiłam, zwłaszcza, że nie mam objawów suchego oka, ale bardzo przeszkadza mi to, że zaczynam źle widzieć z bliska. Dlatego zainteresowały mnie soczewki progresywne, ale w sumie też się zastanawiam jak to działa i czy bym to zniosła, bo niektórzy twierdzą, że w takich soczewkach nie widzi się dobrze ani z daleka ani z bliska.
Też od tylu zaczynałam[emoji85][emoji85] I też pracuję przy komputerze i w papierach... Nie pocieszasz mnie... Jedyna różnica to fakt, że i soczewki, i szkła w okularach mają u mnie te same wartości.

Już czeka w paczkomacie[emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując