2023-02-09, 10:18
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dziecko 2022 cz.2
Cytat:
Napisane przez farfarae
Masakra Oska, tak właśnie wygląda prowadzenie ciąży na NFZ [emoji51] I w ogóle leczenie na NFZ… Co prawda w zaleceniach ginekologicznych są 3 usg przez całą ciążę i w większości krajów wcale nie ma ich więcej - u nas prowadzenie ciąży jest mocno zmedykalizowane, ale ciekawe, że ten sam lekarz prywatnie robi wszystkie możliwe badania, a na NFZ czasem tylko bada puls detektorem [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------
Natkurka, ja planuję zakup komody z Ikei (chyba postawię na Hemnes) i na to nakładki z przewijakiem. Co do takiego przewijaka na łóżeczko, to nie mam doświadczeń z wiadomych względów [emoji28]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
No po prostu dramat.
Juz chciałam ja zmieniać ale wszyscy mowili ze wymyślam że końcówka.
Nic nie zapytałam z tej listy co chciałam w sumie.
Moje dolegliwości i wątpliwości są totalnie nieistotne. Ani nie padło pytanie z mojej strony bo mnie wyprosiła bo telefon dostala
A chciałam pytac i ote twardnienie brzucha przy posiłkach, ktore sprawiaja ze nie moge dokonczyc jedzenia, I o różne odczucia dziwne jakie mam. No zażenowana jestem.
I wnerwiona.
A potem jak ktoś pyta na innych forach o coś to morze hejtu się wylewa. Tez gada co chce.
Wpierw mowila w styczniu ze przewiduje wizyte te dzis i następna 23.02 a dziś ze jednak 28.02.
Myślę czy poczekać na wizytę w Łodzi czy iść prywatnie do lekarza rozwiać wszelkie wątpliwości.
Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
|
|
|