2023-02-09, 12:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania o dziecko 2022 cz.2
Cytat:
Napisane przez natkurka
Twoje opowiesci brzmia Oska dla mnie jak koszmar. Az czuje scisk w brzuchu. Nie nawidze takiego zachowania…
Wzielabym poprostu jakiegos dobrego lekarza z ZnanyLekarz i poszla do niego zeby zrobil mi USG i wyjasnil wszystko jak nalezy. Napewno bedziesz miala rowniez do niego numer telefonu pozniej wiec w razie co bedziesz pytac. Chodzilaby ewentualnie rownolegle. Nie wiem czy 2 wizyty u lekarza ze Szpitala sprawia ze ewentualnie popatrzy na Ciebie przychylniej podczas porodu. Wolalabym wybrac kogos z dobrymi opiniami i sie uspokoic.
Oska mi brzuch tez twardnieje i naprawde jest to normalne na tym etapie ciazy. Takie drgania tez czuje. Zastanawialam sie kiedys czy mlody ma jakies drgawki czy o co chodzi? Zaczelam o tym czytac i okazuje sie ze wiele kobiet ma takie odczucia poprostu.
|
No koszmarna baba raczej tam nawet nie wrócę. Bo aż mnie ściska.
Tu już nie chodzi żeby kilka wizyt miało wpływ na opieke, ale ta kumpela mowi ze on ja pokierował jak zrobić by miała cesarskie cięcie a tez sie do niego przepisała tyle że wcześniej niż ja jakoś w 6 albo 7 miesiącu.
I on jej sam powiedzial ze ma iść do psychiatry itd.
Malo tego oddzwonił do mnie, bo miałam od niej numer. Sam mi powiedział że może pobrać i gbs nawet jutro.
Ma świetne opinie już kiedyś go sprawdzałam tylko myślałam że skoro ja chce próbować siłami natury to szkoda mojego czasu, a on też jest temu przychylny.
Wiec ja prawdopodobnie do tej starej gin nawet nie wrócę, szkoda moich nerwow.
Trza było reagować na bieżąco a nie słuchać naokoło ze wymyślam. Gdzie moja mama nadal tak uważa.
Po prostu kamień z serca ze lekarz co ma super opinie i jest tańsza wizyta niż zwykle, I w ogóle bez zastanowienia tam idę.
Nie wiem ile te pobranie będzie kosztować nie interesuje mnie to nawet. Skoro jest szansa że mnie pokieruje do opcji zzo to już w ogole baja.
Człowiek durny się całe życie uczy.
Jedyne co tamta baba koszmarna to dala mi skierowanie znow na mocz i krew, plus hiv i antygen hbs. Nawet mi nie powiedziała co i jak tylko widzialam jak zaznacza dodatkowe kratki na skierowaniu.
Ja już do niej nie pójdę nawet. Wolw nawet co tydzień mię wizyte za 200zl skoro zostały ostatki dla świętego spokoju, a jeśli uda się z tym zzo i nie trza bedzie do Łodzi jechac to już w ogole te kumpele będę na rękach nosić do końca życia i sypac kwiatki przed nogami.
Co do twardnienie brzucha to ja wiem.
Mecze się z tym cały czas, ale teraz nawet jesc nie można dosłownie.
Plus te drgawki plus inne rzeczy ale sobie to na spokojnie jutro wyjaśnię.
Doslownie czuje czasami w nocy oprócz tych boli różnych, jak przestaję bolec, że mała tak glowa napiera i jakby pukała dosłownie w szyjkę (nie wiem czy to mozliwe) jak do drzwi ze proszę otworzyć. I tak od kilku nocy. Dosłownie czuje jak puknie to az się coś tam w środku trzęsie.
I nawet nie zapytałam o to i o tamto bo mnie wyproszono.
No ale jest nadzieja na normalne traktowanie.
A jak tylko zmienię.
To jak tej lekarce wystawie opinie to w papcie nie trafi.
Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Oska87
Czas edycji: 2023-02-09 o 12:29
|
|
|