2023-02-09, 12:27
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIX
Cytat:
Napisane przez Iwonalodz
Ja mam zwykłe minusy, noszę szkła i okulary przeciwsłoneczne, nic mi nie przeszkadza, nie mam innych dolegliwości oczu poza tym, że nie widzę z daleka. Też cały dzień przy kompie, dużo czytam też książek wieczorami. I nic mi nie podrażnia. Nie zamieniłabym soczewek na okulary, bo nie lubię. Jeśli lekarz mi zaleci operację to rozważę, na razie takiego tematu nie było.
Ale zgadzam się, że każdy wybiera co lubi i co mu pasuje, bo nie ma jednych oczu, jednego rozwiązania i jednego gustu 
|
Soczewki i okulary przeciwsłoneczne nie były żadnym problemem, problem zaczynał się jak danego dnia zamiast soczewek zakładałam zwykłe okulary bo było pochmurno a po chwili okazywało się, że jednak słońce świeci i nie mogłam założyć przeciwsłonecznych (zakładanie 2 par jednych na drugie to nie mój styl ) i człowiek jechał z załzawionymi od słońca oczami.
Lekarz Ci nie zaleci korekcji laserowej bo to nie w jego interesie trochę To indywidualna kwestia - ja chciałam się pozbyć soczewek/okularów i przy okazji zapobiec potencjalnym progresom po 40.
A tak przy okazji - cenowo operacja w perspektywie 10 lat wychodzi taniej jak zakup jednodniowych soczewek
Każdy ma jakieś swoje strefy komfortu, mi przeszkadzały powieki więc je zrobiłam, teraz wzrok, jak zbiję wagę do końca pójdę pewnie na lift cycków
Polecacie jakieś fajne kosmetyki lub zabiegi na ciało - chodzi o ujędrnienie, trochę wchłonięcie skóry (wiem - marzenia)?
|
|
|