|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 67.
Cytat:
Napisane przez Sodalite
czy znacie jakiś ser typu feta, który nie jest tak straszne słony? pytam o konkretną markę. ewentualnie jakieś triki żeby zniwelować aż tak słony smak?
jadłam pyszny makaron z serem feta pieczonym z pomidorami. prosty do zrobienia (podpiec ser z pomidorkami koktajlowymi i oliwą i wymieszać z makaronem). próbowałam odtworzyć na innych rodzajach sera (oryginalnej fecie i fetopodobnym serze sałatkowym) ale niestety potrawa wychodzi zbyt słona.
jakieś pomysły? 
|
Może to był ser halloumi? [emoji848] Ładnie się podpieka a nie jest tak słony jak feta.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------
Cytat:
Napisane przez Fenenna
Chwyta mnie przeziębienie i boli mnie gardło a wyjeżdżam na weekend i chce być w sobotę jak nowo narodzona - co robić? Wziąć na noc Ibuprom?
Piję herbatę z cytryną i imbirem i płucze gardło glimbaxem.
|
Ja bym brała.
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------
Cytat:
Napisane przez Lasagna_ze_szpinakiem
Tak u mnie to samo więc pije go raz na ruski rok właśnie przed snem. Nie wiem czemu, ale kombo właśnie Fervexowe działa na mnie sto razy szybciej i lepiej niż np sam Apap który nie robi mi kompletnie nic przy przeziębieniu [emoji2368]
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
|
Ja mam dokładnie to samo.