Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problem z poznaniem dziewczyny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-02-10, 13:48   #10
adamuskrk
BAN stały

Dot.: problem z poznaniem dziewczyny

witaj no dokładnie tak jest trafiłaś w samo sedno jest piątek taki dzień jak właśnie dzisiaj i znowu historia się powtarza jadę oczywiście jak zwykle od wielu lat na rynek, misja: poderwać a raczej wyrwać jakąś dupcię i jeszcze tej samej nocy wylądować z nią w łóżku, plan: wstępne zapoznanie i rozmowa, wspólne śpiewanie piosenki na karaoke około godzina w sumie, następna godzina zaproponowanie drinka lub piwka i dalsza rozmowa, a po 2 godzinach zaproponować jej czy pojedzie do mnie, i rzeczywiście nie jest to łatwe, nikt nie da gwarancji czy się uda i mam do Ciebie pytanie droga forumowiczko i od razu pragnę serdecznie podziękować w zaangażowanie się w mój wątek: dlaczego jest to takie trudne, że spotykam jakąś dziewczynę i nie mogę z nią wylądować w łóżku za kilka godzin, dlaczego się wymigują od kontaktu, że albo ona wraca lub jest z koleżanką, że jutro musi być w pracy albo powie, że ma już chłopaka, albo, że jest zmęczona i przyszła tylko na godzinke do klubu posiedzieć, dlaczego tak właśnie jest, że tak trudno zaciągnąć dopiero co poznaną dziewczynę w kilka godzin do łóżka, moje pytanie jest poważnę i bardzo Cię proszę również o poważną odpowiedź, pozdrawiam adam z krakowa

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

jest piątek taki dzień jak właśnie dzisiaj i znowu historia się powtarza jadę oczywiście jak zwykle od wielu lat na rynek, misja: poderwać a raczej wyrwać jakąś dupcię i jeszcze tej samej nocy wylądować z nią w łóżku, plan: wstępne zapoznanie i rozmowa, wspólne śpiewanie piosenki na karaoke około godzina w sumie, następna godzina zaproponowanie drinka lub piwka i dalsza rozmowa, a po tych 2 godzinach zaproponowanie jej czy pojedzie do mnie, i rzeczywiście nie jest to łatwe, nikt nie da gwarancji czy się uda i mam do wszystkich forumowiczów prośbę i od razu pragnę serdecznie podziękować tym, którzy w zaangażowali się w mój wątek: dlaczego jest to takie trudne, że spotykam jakąś dziewczynę i nie mogę z nią wylądować w łóżku po kilku godzinach, dlaczego się wymigują od kontaktu, że albo ona wraca lub jest z koleżanką, że jutro musi być w pracy albo powie, że ma już chłopaka, albo, że jest zmęczona i przyszła tylko na godzinkę do klubu posiedzieć, dlaczego tak właśnie jest, że tak trudno zaciągnąć dopiero co poznaną dziewczynę w ciągu kilku godzin do łóżka, moje pytanie jest poważne i bardzo Was proszę również o poważną odpowiedź, pozdrawiam wszystkich forumowiczów adam z krakowa
adamuskrk jest offline Zgłoś do moderatora