2023-02-10, 21:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 67.
Cytat:
Napisane przez Ninquelote
Dwa lata od ostatniej wizyty.
|
Cytat:
Napisane przez eibhlin87
Jesli jest to kontynuacja leczenia to tak.ale wtedy zazwyczaj kolejna wizyta jest wyznaczana od razu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez Misia452
Ale byla już na to skierowanie u lekarza? Jeśli tak i zostalo pobrane to nie może.
Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
|
Cytat:
Napisane przez staska_stasia
Ale skierowanie nie jest na jednorazową wizytę, tylko na leczenie danego problemu i jeśli jest kontynuacja leczenia, to może iść w ramach tego skierowania.
|
Cytat:
Napisane przez Misia452
No jeśli kontynuacja to tak,ale po takim czasie to chyba nie jest kontynuacja. Nie wiem, musiałaby doprecyzować.
Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
|
Cytat:
Napisane przez lulka19
Messenger. Od paru dni, zawieszał mi się messenger. Dziś od rana nie działa całkiem.
Próbowałam odinstalować, i zainstalowałam od nowa, ale problem nadal występuje. Co jeszcze mogę zrobić?
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------
Owszem, można. Ale gdy on zleci Ci to. Np kontrola za jakiś czas czy coś. Ja tak miałam.
|
Rok temu poszłam do laryngologa,bo miałam zatkane ucho i lekarka powiedziała,że raz na rok mogę przychodzić żeby sprawdzić ucho i je oczyścic. Chyba mogę to rozumieć jako kontynuacja i się zapisać?
Wysłane z mojego RMX3370 przy użyciu Tapatalka
|
|
|