Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moja kobieta unika seksu oralnego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-02-11, 19:46   #1
Arkady86
Arek

moja kobieta unika seksu oralnego

na wstępie - próbowałem szukać - wyszukiwarka się zawiesza :/
do rzeczy. jestem 40kilku latkiem, moja kobieta ma 38. znamy się od ponad roku. mieliśmy swoje burzliwe seksualne początki, teraz jest spokojniej. uprawiamy seks raz, może kilka na tydzień, wydaje się że jest wciąż udany. no i właśnie - jak w temacie. moja partnerka odmawia seksu oralnego, w obie strony. na początku nie miało to dla mnie większego znaczenia ale teraz zaczynam się zastanawiać. głównie dlatego, że chciałbym możliwie urozmaicić nasze pożycie, dla większości to przecież oczywiste. i tak, próbowałem z nią o tym rozmawiać. na początku unikała tematu, słyszałem też: może na twoje urodziny, zobaczymy... :P albo: nie lubię tego, czy chciałbyś np uprawiać seks w szafie - czy by cię to kręciło? kiedyś było: zrobię to tylko po ślubie (tu: dziewczyna powiedzmy raczej lubi seks, nie jest katoliczką czy coś).
założę się, że zdecydowana większość osób to lubi, tak jak moje dotychczasowe partnerki.
aha no i dodam, że raz doświadczyłem wykonania lodzika z jej strony, było słodko, może i wiadomo że nie nadzwyczajnie ale sam fakt... bezcenny. z miesiąc temu tak trochę przypadkowo ja zrobiłem jej, chwilę to trwało zanim mnie stamtąd zabrała :P ale komentarz był, ze to było Hot. hmm...
no i teraz pomóżcie mi znaleźć coś na ten temat. mam niejasne podejrzenie, że coś mogło zdarzyć się w przeszłości, coś co mogło ją zblokować. za nic nie udaje mi się jej o to dopytać. albo też, jak mógłbym o tym porozmawiać? co może sprawić, sprawiać, ze kobieta nie chce się kochać oralnie?

Edytowane przez Arkady86
Czas edycji: 2023-02-13 o 21:04
Arkady86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując