Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Udawanie orgazmów - za czy przeciw?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-02-15, 10:50   #3
BimboBubu
BAN stały

Dot.: Udawanie orgazmów - za czy przeciw?

Cytat:
Napisane przez Miss_Suze Pokaż wiadomość
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Niczego nie udawaj. Porozmawiaj z nim jak sytuacja wygląda z tymi Twoimi orgazmami. Widzę z Twojego postu, że one nie są Ci do szczęścia potrzebne, żeby mieć satysfakcję z seksu, wytłumacz mu to. To, że czuje się niemęsko przez brak orgazmu jest dla mnie niezrozumiałe. Ludzie mają różne predyspozycje, czasem nie da się dojść. Powiem Ci, że ja pochwowo nie dochodzę wcale. Zdarza się sporadycznie, że jak np mam dzień pełen stresu to choćby skały srały nie jestem w stanie dojść (łechtaczkowo) mimo, że to co robi partner mi się bardzo podoba. To normalne, takie sytuacje się zdarzają. Twój facet powinien to wiedzieć.
Było dużo rozmow na ten temat ale jednak widziałam ze dalej go to dręczyło..

Mówił ze „nigdy nie miał tego problemu” bo podejrzewam ze jego partnerki udawały - niestety wiele kobiet yo robi i potem faceci mają takie przekonania

Wiele razy przegadaliśmy ten temat ale niestety widziałam ze on jednak potrzebuje tych moich orgazmów

Teraz obiecał mi ze zmienił podejście do tego ale boje się ze za mocno ma to wdrukowane w głowie i chce żeby obojgu nam było dobrze
BimboBubu jest offline Zgłoś do moderatora