Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Udawanie orgazmów - za czy przeciw?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-02-15, 13:30   #21
Higurashi
Czarna owca

Dot.: Udawanie orgazmów - za czy przeciw?

Cytat:
Napisane przez BimboBubu Pokaż wiadomość
No ale fakty są takie ze wiele kobiet udaje â�Ś i wszyscy to wiemy

Jak on ma nad tym â��pracowaćâ�? Przecież go sobie nie usztywni na zawołanie .. skoro w tych pozycjach które ja lubię do orgazmu on czuje słaba stymulację to nic tego nie zmieni â�Ś

Zdaje sobie sprawę ze ja do orgazmu potrzebie długiego jednostajnego i dość powolnego seksu .. myśle ze mało który dacet da radę a przecież w życiu tez liczą się inne aspekty niż orgazmy.. nie zamierzam szukać partnera kierując się tym hak długo wytrzymuje w łóżku xD
A ja tych orgazmów tak naprawdę nie potrzebuje wiec tym bardziej byłoby to bez sensu

I powiem szczerze bardziej wole seks z nim niż z tym byłym który potrafił mnie doprowadzić.. tamten był skupiony tylko na tym . Zero czułość zero urozmaicenia - podchodził do tego zadaniowo i technicznie i uważał ze zapewnienie mi orgazmu to wszystko i nie mam innych potrzeb .

Czasem seks wyglądał tak ze on leżał z zamkniętymi oczami skupiony na tym by nie stracić wzwodu ani niw dojść za szybko ; robił jakieś techniki a ja poprostu się na nim ruszałam - to tez nie było przyjemne i potem ten seks przestał hyc dla mnie atrakcyjny

Z moim obecnym mogę realizować swoje fantazje różne scanariusze i do siebie pasujemy
Ale mi nie chodzi o pracę nad sobą w kontekście wzwodu tylko nad jego podejściem typu chłopca z liceum, który się nasłuchał od kolegów.i mu się wydaje, że jak partnera nie budzi połowy bloku co chwilę, to znaczy, że on coś robi źle i olaboga dramat.

I nie, ja nie udaję orgazmów i w ogóle uważam to za poroniony pomysł, co doskonale widać w przypadku Twojego faceta. Dziewczyna mu udawała a on dumny i zadowolony, przez co teraz ma kompleks, bo Ty nie udajesz. Litości.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora