2023-02-16, 17:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak mogę określić swój typ urody? Analiza kolorystyczna. Wątek zbiorczy część V
[1=03a25f57c1c12b64185d06c 737e7e94991ae1a10_6577a30 8dca3f;89502017]Hej, zgłaszam się jako "świeże mięso" do analiz będzie mi miło, jeśli podzielicie się swoimi pomysłami na mój typ Kibbe i Ethereale. Dodałam dwa zdjęcia typowo pod analizę sylwetki i jakieś 10 zdjęć z życia, może jakiś ethereal tam przebłyśnie.
Sama już mam swoje typy, nawet kiedyś wspominałam o nich na wątku, ale na razie nic nie mówię sporo już się nauczyłam - na pewno nie mogę chodzić w ubraniach luźnych, sportowych, 90'sowych, zbyt męskich. Potrzebuję dość sporo elegancji na co dzień, żeby dobrze wyglądać, natomiast nie może to być elegancja typowo biurowa, raczej zwiewna. Zresztą może widać to po zdjęciach - a może nie 
Jeśli chodzi o analizę kolorystyczną, to niby jestem SA, natomiast chyba jestem niedefiniowalnym przypadkiem jak Emma Watson - niby zgaszona, a potrzebuje "wesołych" kolorów.[/QUOTE]
Moim zdaniem DC. W typologii Olgi będziesz mieć wysoko jakiś yinowy E, przede wszystkim w twarzy, ale trudno mi tak na szybko powiedzieć, który.
Cytat:
Napisane przez Farfalla97
Wrzuciłam zdjęcie w nowej sukience (czarna w kwiaty). Będę wdzięczna za opinie 
|
Krój jest w porządku, ale połączenie kolorów i wzór chyba nie do końca dla Ciebie. Na jaki typie kolorystycznym stanęło u Ciebie?
|
|
|