Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-10, 14:40   #270
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
A ja mam do was pytanko. Znajazłam przepis na belgijskie gofry? Czy ktoras je robilas?

Aha, mam do Was pytanie, bo mam problem. Jak juz Wam pisałam w tamtym tygodniu dzowniła do mnie kobieta w sprawie pracy (nauka w szkole w woj. mazowieckim). Powiedziałam, ze sie zastanowie, po czym na drugi dzien do nich zadzwonilam, ze jestem zainteresowana. Ona stwierdziła, ze dyrektor odezwie sie do mnie tego samego dnia tj. piatek lub w poniedziałek. Mamy srode, a oni milcza. Czy myslicie, ze powinna po raz drugi tam zadzwonic, czy czekac? Bo juz sama nie wiem, a chciałabym wiedziec czy cos z tego bedzie. Niestety im dluzej o tym mysle, tym wiecej mysli klebi sie w mojej glowie i juz zaczyan mnie to denerwowac
Zadzwon. Pokaz im, ze ci zalezy na pracy

Co do gofrow to ja w ogole nie stosuje zadnych deserkow typu serki i slodziki. Jak mam chec to jem sorbet fat free albo gorzka czekolade. Nie mam pojecia czy homogenizowany sie nada. To dwa rozne sery ale kto wie
paprak jest offline Zgłoś do moderatora