Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży? Prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-02-21, 11:05   #96
Yellow_Cherry
Zadomowienie

Dot.: Czy mogę być w ciąży? Prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz. XIII

Cytat:
Napisane przez klaudiaaa55 Pokaż wiadomość
Na początku spóźniał się okres wiec poszłam do ginekologa aby przepisał mi tabletki na wywołanie okresu, zazylam dwie tabletki i dostałam okres, jednak nie byłam pewna czy to okres i wzięłam tabletkę anty drugiego dnia cyklu, w ten sam dzień doszło do zbliżenia pomiędzy mną a chłopakiem, lecz to nie był seks tylko petting, używał do tego palca, przed włożeniem poszedł umyć dokładnie ręce ciepła woda z mydłem, jak wrócił dałam mu jeszcze płyn do dezynfekcji, i dopiero włożył tam palca, po okresie zaczęło się na początku brązowe plamienie, i z dnia na dzień kolor tego plamienia zmienił się na różowy, lecz teraz jak prowadzę obserwacje tego to zauważyłam ze pojawiły się skrzepy krwi i to plamienie jest coraz intensywniejsze i mocniejsze niż wcześniej, i pytanie moje jest takie, czy to plamienie jest spowodowane tabletkami anty czy ciąża?
Tabletkami.
Co do twoich obaw czy ciepla woda i mydlo dostatecznie czysci - wyobraz sobie, ze przed operacjami chirurdzy uzywaja... Wody i mydla, a grzebia w bebechach.
Co do ciazy - nie jestes, zreszta na lekcjach biologii na pewno bylo, ze w nia mozna zajsc w czasie obulacji, ktora trwa ok 24h w cyklu i zazwyczaj (nie zawsze) ma miejsce w polowie cyklu miedzy miesiaczkami. Poza tym po 3 czy 4 dniach nie da sie stwierdzic ciazy.

Wysłane z mojego M2101K7BNY przy użyciu Tapatalka
Yellow_Cherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując