Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ulubiona marka kosmetyczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-02-22, 06:43   #5
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Ulubiona marka kosmetyczna

Ciężko jest wskazać tylko jedną, natomiast ostatnio takie moje najczęściej kupowane, używane i że jestem zadowolona to:
- Eveline - zarówno kosmetyki do mycia i pielęgnacji (linia do cery trądzikowej, odżywki do brwi i rzęs), jak i kolorówka (rozświetlacze w kamieniu we wszystkich możliwych kolorach, bo są genialne, pudry w kamieniu, tusze do rzęs),
- Bourjois - kolorówka, czyli róże do policzków, puder rozświetlający, cudne błyszczyki, jak również gadżety w rodzaju kosmetyczek. Ceny przyjemne, częste promocje, a nie dość, że to moje odcienie, to jeszcze naprawdę długo zachowują jakość (nie wyrzucę różu po 6, czy 12 miesiącach, jeżeli go nie zużyłam, a krzywdy mi nie robi)
- Ziaja - świetne peelingi o różnych "smakach", tanie kremy do torebki, niektóre zresztą naprawdę fajnie działają, produkty pod prysznic.

Z innych to lubię Bielendę za niektóre produkty ("smarowidła" do ciała - masła, kosmetyki z linii wegańskiej), Delię - koloryzacja brwi, gadżety do brwi, Apis - kwasy do stosowania w domu, mocne serum (z innych ich produktów typu kremy byłam raczej średnio zadowolona).

Oraz pojedyncze produkty przeróżnych marek. Czasami serie produktów. Lubię próbować nowości, zmieniać, więc poza tymi trzema ulubionymi markami powyżej, to często zmieniam (np. szampony).

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2023-02-22 o 07:57
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując