Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-10, 15:49   #512
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VI

Cytat:
Napisane przez saslycek Pokaż wiadomość
Miałam dzis do szkoły na później więc zalecialam do lumpka skromnie ale jestem zadowonolna

1. Bluzeczka w cekinkach, bosska Y.d. nóweczka, aparat troche zjadł kolorek.
2-3. Koszulka z H&M, z metką kolor dosłownie taki jak na drugim zdjęciu
4. Nietoperz-sweterek , amaranto

5. Kupiona ok.3 lat temu kiecuszka w lumpeksie wygrzebałam ją dziś z szafy, zupełnie o niej zapomniałam a jest prześliczna moim zdaniem. Aparat troche zjadł kolorek...
taka sama sukienka tylko ze ma jeszcze czarne bolerko w lumpku jest po 24 zlote jest identyczna sama mierzylam ale byla za ciasna nieststy a i mam taka sama koszulke z cekinkami tylko moja siega polowy pupy

nietoperz bardzo mi sie podoba

a prosze powiedzcie mi czy nietoperze sa nadal modne?? ostatnio kupilam ale w zwyklym sklepie nietoperza brazowego i nie wiem czy moge w nim chodzic ?? i jeszcze jedno czy pasuje na rozmowe kwalifikacyjna do bialych spodni eleganckich i panterkowych butow dodam do tego biale korale i zastanawialam sie nad paskiem ale chyba odpuszcze prosze napiszcie co o tym myslicie ??

drcron jest offline Zgłoś do moderatora