Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związek a pieniądze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-04-12, 13:43   #10
0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99
Konto usunięte

Dot.: Związek a pieniądze

Cytat:
Napisane przez mimi0 Pokaż wiadomość
Doprecyzowując coś tam się na to życie dokłada, ale najbardziej niestety denerwuje mnie to że pomimo rozmów za każdym razem muszę się przypominać, itd. Zapomina, nie ma czasu, wspólne konto mieliśmy mieć, nie miał czasu. Rozmawiać próbowałam, jak przegnie to przestaje robić zakupy i budzi się że ojej nic nie ma, to jednak się trzeba dołożyć.

Stratna się bardzo jakoś nie czuje, bo jak czułam przegięcie to coś starałam się z tym robić, brakować też na nic mi nie brakuje, więc może stąd jakoś brak postawienia pod ścianą do tej pory, jednak męczy mnie to, że muszę o to walczyć.

Remont tak na prawdę na ukończeniu, ale sama zastanawiam się jak to ma wyglądać jak za miesiąc miałabym się przeprowadzić i mam wątpliwości jak to ma wyglądać. I co mam jakieś meble kupować i wyposażać mieszkanie, znając jego podejście... No nie do końca... A z drugiej strony też przecież nie przepisze na mnie nic bo z jakiej paki. I w sumie obecnie nie wiem czy jest opcja na dobre wyjście z tego.
wyjscie jest takie, ze dzielicie sie kosztami zycia na pol, cala reszta to wasze osobne wydatki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
0fb2986dc06479a38c396fe4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a18ec99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując