Raczkowanie
|
Co założyć na 18 ( osiemnastkę ) jako gość w 2023r ?
Za dwa tygodnie idę z mężem na osiemnastkę bratanka i nie mam pojęcia, co założyć.
Na osiemnastkach nie byłam od ponad 20 lat, więc nie wiem co współcześnie jest OK, a co nie.
Trudno mi się zdecydować tym bardziej, że rodzice solenizanta postanowili rozpocząć przyjęcie już o 15:30, a planowana impreza ma trwać do 2 w nocy.
Gdy zapytałam o muzykę, usłyszałam "no będzie dobra"... Biorąc pod uwagę, że zarówno rodzice jak i solenizant są fanami rapu i hip-hopu, raczej spędzę przyjęcie na siedząco (po cichu jednak liczę, że muzyka będzie nieco zróżnicowana).
Nie chcę kupować niczego nowego. Lubię czarne sukienki i mam kilka do wyboru, ale zastanawiam się też czy nie wybrać czegoś w kolorze.
Zdjęcia sukienek do wyboru załączam do posta (zbieranka internetowa).
Pierwsza to sukienka z czarnej koronki z krótkim rękawkiem i ozdobą na pasku z przodu, druga to czarna koronkowa mini z długimi rękawami, trzecia to koronkowa midi z długimi rękawami, czwarta to ołówkowa bordowa z długimi rękawami, piąta to chabrowa rozkloszowana midi z krótkim rękawkiem, szósta (zdjęcia brak) - jest taka sama, ale w kolorze fuksji, siódma to kopertowa midi z długim rękawem fioletowo/różowa, ósma taka sama, lecz niebieska.
Czy macie jakieś porady / podpowiedzi co wybrać?
|