Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dlaczego tarot mi sie sprawdza?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-04-20, 18:50   #1
15df61a69a4821f5704da6d4368fe5ffc197515f_644466f20bbcd
Konto usunięte

Red face

dlaczego tarot mi sie sprawdza?

Hej, nie chce tutaj nikogo do niczego przekonywac, chcialam tylko zeby ktos mi racjonalnie wyjasni jedna rzecz...
Od wielu lat korzystalam z pomocy wrozbity, jednego i tego samego
wrozby sie sprawdzaly 8na10. Podam przykład
-Ostatnio pytałam sie czy spotkam sie z moim znajomym ktorego dawno nie widziałam.. i wyszło,ze nie. Ze mimo moich starań nie spotkamy sie. No i wrożba sie w zasadzie sprawdziła - i to nie bylo tak ze odpuscilam i olalam sprawe... po prostu koles mnie olal,a nie zachowalam sie w zaden sposob by go do tego skłonić... owszem proponowałam spotaknie ale bezskutecznie...
No i teraz pytanie...dlaczego? bardzo mnie to boli bo bardzo chciałam sie spotkac z tym facetem... A jak przeczytalam wrozbe to juz wiedzialam ze sie sprawdzi..ale dalej walczyłam.. nie znam sie na zasadach dzialania podswiadomosci w takich sprawach,i nie wiem czy po prostu dziala to u mnie na zasadzie - przeczytam wrozbe i tak bardzo w to wierze ze to wszystko sie po prostu materializuje.. ?
i prosze o nie pisanie... " bo pewnie negatywnie sie do niego nastawilas czytajac wrozbe i swoim zachowaniem sprawilas ze nie chce juz sie spotkac... " bo to nie prawda.. przeciwnie walczylam o spotkanie... nie wyszło nic mimo moich staran.. dlatego chcialam zeby mi ktos to wyjasnil, bo przeciez gdyby mozna bylo przepowiadac przyszlosc, zycie bylo by idealnie i bez blędow...
15df61a69a4821f5704da6d4368fe5ffc197515f_644466f20bbcd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując