Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ponowne starania po T. cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-05-06, 05:01   #4273
maciejka_5
Rozeznanie

Dot.: Ponowne starania po T. cz.III

Dziewczyny, kiedy Wam te ciążę tak zleciały [emoji33][emoji1745] Czas niesamowicie szybko mija.

Gratuluję rozpakowanym! Też mi się podoba imię Adam[emoji16] dużo zdrówka!

Sasanka trzymam kciuki by dzieciaki wytrzymały w brzuchu do terminu! Jaki jest z bliźniakami? Który tydzień jest już donoszony? Dobrze kojarzę, ze jakoś wcześniej?

Iskierka, trzymam kciuki za wyniki [emoji1696] myślałam, że to już, dlatego weszłam na forum.

W majówkę Oskar stwierdził, że skoro długo weekend to nie ma czasu na drzemkę, dwa dni nam nie spał. Na szczęście na 3 był padnięty i zasnął, wrócił normalnie do drzemek. Nie powiemy, byliśmy przerażeni, że nie wróci [emoji16]

Platynowa co do rozwoju mowy, zawsze uważam, że w razie niepokoju warto iść do poradni psychologiczno pedagogicznej.
Sama jestem na granicy by tam iść, chociaż widzę z dnia na dzień, że Oskar mówi coraz więcej. za miesiąc 2 lata. Jakiś czas temu wyczytałam (ten zły internet!), że powinnien mówić zdaniami (2 słowa). No i chwilę trwało, i nagle od wczoraj mówi zdaniami "mama bam, "tata aaa". Komunikacja jest ciągle, wiemy już co chce przekazać, więc się nie martwię mocno.

Wysłane z mojego moto e(7) power przy użyciu Tapatalka
maciejka_5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując