2023-05-06, 20:01
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Uciążliwi, zbyt dumni sąsiedzi
ja lubie organizacje w witaniu i w ogole sv, ale niektore zasady sie wzajemnie wykluczaja, no bo kto powinien sie odezwac pierwszy w sytuacji, gdzie starszy szef wchodzi do pokoju mlodszego pracownika? wg mnie wchodzacy, ale przeciez wchodzacy jest szefem i do tego jest starszy, a co jakby do tego rowniania dodac, ze szef to mezczyzna, a pracownik to kobieta? 
lubie wiele zasad sv, np. to zeby nie mowic smacznego komus kto jest juz w trakcie jedzenia (czasami w pracy ktos mi przelotem zyczyl smacznego i zanim zdazylam przezuc to co mialam w buzi i odpowiedziec, to jego juz nie bylo)
albo to ze z windy najpierw wychodza ci, ktorzy sa blizej drzwi, a nie pokretna logika faceci wciagaja brzuchole by pierwsze wyszly kobiety stojace na samym koncu windy
albo to, ze najpierw sie wychodzi (z autobusu, windy, sklepu, pokoju), a dopiero potem wchodzi, az w☠☠☠☠ bierze jak sie niektorzy pchaja do srodka zanim ci ze srodka wyjda
nie wszystkie zasady maja sens w obecnych czasach, ale sa sytuacje w ktorych zgrzytam zebami przez osoby, ktore pojecia sv w ogole nie znaja 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|