Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2022 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-05-08, 09:17   #6
Oska87
Wtajemniczenie

Dot.: Staraczki 2022 cz. 3

Cytat:
Napisane przez farfarae Pokaż wiadomość
Mnie położna środowiskowa powiedziała, że tych 3 h w nocy nie muszę bezwzględnie przestrzegać, bo dziecko ma dobrą wagę urodzeniową i przyrosty, ale żeby raczej więcej niż 4 h przerwy nie robić. Tylko ja karmię wyłącznie piersią (i 2x w sumie butelką ze swoim mlekiem), może przy mleku modyfikowanym jest inaczej. Ono jest ciężej strawne i może dlatego przerwy są dłuższe. Młoda wybudza się w nocy sama co 3-4 h i nie muszę tego pilnować. Jest to dla mnie dużo wygodniejsze niż budziki, wybudzanie jej water wipesami czy jakieś rozbieranie nocą.

Oska, fajnie, że mała taka grzeczna [emoji3526] A jak tam prawo jazdy, ruszyłaś coś?

Natkurka, a jak planujesz stosować ten retinal na piersi? Ja mam schizy, że dziecko mnie dotknie w tę posmarowaną skórę, na pewno ten retinal się nie wchłonie do zera, zmyć raczej tego nie można, metoda kanapkowa (nałożenie balsamu na niego potem) też chyba nie pomoże. W ogóle to super ze strony przyjaciółki, że zrobiła prezent dla Ciebie, u mnie same prezenty dla młodej [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tez mi na początku mówiono 3-4h zas ze 5h a ja i tak robię po swojemu [emoji4] jeśli chodzi o nocki głównie.
No właśnie jeszcze nie. Wyciągałam ubrania z kartonów letnie i chowałam zimowe wczoraj i w ile ja rzeczy nagle wchodzę! Teraz sterta prania oczywiście. [emoji1787] Bo zeszłego lato bylam większą No i ciaza. Więc sprzed kilku lat ubrania trza poprac hehe. Ale niestety miejsce suszenia ograniczone.
Wiec tym się zajęłam wczoraj. Dzis trochę ogarniałam mieszkanie. Zas planuje się wykąpać i chwile zdrzemnąć ale coś mi się spiaca królewna wybudza co chwila a odbic więcej nie może. Pewnie chce ulac. No więc czekam i pilnuje.a zas prysznic i drzemka bo od 4 nie spie [emoji4] potem spacerek. Prawko raczej po ginie ruszę może dziś. No coś nie mam weny żeby usiąść do tego [emoji2356] a wiem że jak usiądę to się wkręcę i skończę szybciej niż zbieranie by zacząć szło hehe.

Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Oska87
Czas edycji: 2023-05-08 o 09:18
Oska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując