2023-05-08, 16:18
|
|
|
(=^‥^=)
|
Dot.: Czy możliwe aby doszło do zapłodnienia?
Cytat:
Napisane przez kingusia12225
Cześć Wszystkim!
Proszę Was o wyrażenie swojego zdania odnośnie mojej sytuacji, mianowicie mam 23 lata (jestem nadal dziewicą) i w sobotę z chłopakiem nas trochę poniosło. Na początku były jakieś macanki itp. jednak potem dosłownie na 5 sekund wsunął mi on czubek penisa do pochwy (nie przebił błony), w zasadzie to nie mam pewności czy on tam wszedł, czy tylko on tak na mnie napierał. Gdy zorientowałam się co się dzieję szybko go zepchnęłam. Nie doszło do wytrysku, ale teraz mam straszny mętlik w głowie czy mógł mnie zapłodnić. W internecie jest mnóstwo artykułów, że jest to możliwe również bez wytrysku ale w naszym przypadku całość trwała dosłownie kilka sekund i wiem, że to było strasznie nieodpowiedzialne. Nie mam też pewności czy byłam w trakcie dni płodnych, bowiem zwykle mój cykl był zwykle regularny co 28-30 dni natomiast ostatnio przeciągnął się do 35 dni. Proszę o odpowiedź osób które posiadają wiedzę na ten temat, jednocześnie proszę o powstrzymanie wszelkich uszczypliwości związanych z tą sytuacją.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
Nie, nie zajdziesz w ciążę będąc dziewicą.
|
|
|