2023-05-09, 18:49
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak zawierać znajomość z jedną z finalistek Miss Polonia?
Cytat:
Napisane przez kondexor2000
Z tej strony jeden z facetów udzielających się w wizaz.pl
Wracając do tematu finalistek Miss Polonia. Nie. Nie o to chodzi, żeby którąś z nią poderwać. Wybrałem pewną finalistkę Miss Polonia 2021/22 i chciałbym poznać ją osobiście z trzech wymienionych powodów.
1) Ona studiuje biotechnologię, a ja infomatykę, więc mógłbym z nią tworzyć projekt naukowy w zakresie tworzenia aplikacji dla laboratoriów biotechnologicznych albo zastosowania sztucznej inteligencji w procesach biotechnologicznych.
2) Ona dużo podróżuje, a ja lubię uprawiać kajakarstwo, więc wspólnym tematem byłoby rozmowa o wodnych podróżach.
3) Ona ma świetne style modowe z zakresu mody damskiej, a ja lubię ubierać się zgodnie z trendami mody męskiej, więc mógłbym z nią porozmawiać o różnicach trendów mody damskiej i trendów mody męskiej.
Więc mam pytania.
1) Czy jeśli w kreatywny sposób skomentuję jej zdjęcia na Instagram albo napiszę do niej, że chciałbym ją poznać z trzech wyżej wymienionych powodów, to będzie w 90% prawdopodobne, że będzie zainteresowania zawieraniem znajomości?
2) Jeśli Instagram nie wchodzi w grę, to czy musiałbym poczekać, aż zobaczę ją w świecie realnym i zagadać do niej i zacząć normalną rozmowę, jak równy z równym?
3) Jakie są w ogóle różnice w zawieraniu znajomości z jedną z finalistek Miss Polonia i zawieraniu znajomości ze zwykłą osobą?
|
Hmm, finalistką nigdy nie byłam ale z dużą dozą pewności stwierdzam, że o ile będziesz normalnym facetem (chociaż twój post temu przeczy) to jest szansa.
Generalnie Misski też korzystają z toalety, mają pryszcze, humorki, obowiązki i technicznie niewiele różnią się od nie-Missek.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
|
|
|