2023-05-10, 02:27
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczki 2022 cz. 3
Cytat:
Napisane przez Anastazja3208
Dziewczyny już sama nie wiem. Czy można robić trwała podczas kp? Na necie jest że nie i że tak i już nie wiem. Ewentualnie jutro zadzwonię do fryzjera i zapytam [emoji39]
Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
|
Ciężko powiedzieć hehe.
Pamiętam moja mama jak była sporo młodsza gdzieś ok 30+ robiła trwała. Nie sądziłam że jeszcze można [emoji1787] i aż mi się przypomniało ze kiedyś mowilam ze tez se zrobie. Ale moja mama ma jeszcze jako tako podatne włosy na cokolwiek, ja już nie [emoji17] i tak się zastanawiam. Jak lokówka kiedyś robilam loki, nie zdążyłam do końca dojechac a początek już się prostował [emoji1787] w ogóle muszę do fryzjera iść. Dzięki za przypomnienie [emoji1787]
Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ----------
Cytat:
Napisane przez theali
Robię to głównie dla zdrowia psychicznego [emoji1787], ale schudnąć też chcę. Na razie to są interwały marszowo-biegowe, bo moja kondycja jakaś szczególna nie jest - program "Couch to 5k" z podcastami brytyjskiego NHS. Jest muzyka w tle, jest miła pani mówiąca, kiedy należy iść, a kiedy biec. W ramach motywacji zarejestrowałam się na bieg na 5 km na początku sierpnia [emoji14] A chyba w życiu dotąd takiego dystansu nie przebiegłam.
W ogóle z bieganiem było mi nie po drodze. O ile przepłynąć mogłam całkiem sensowny dystans (chociaż powyżej kilometra nigdy mi się nie chciało), albo wiecie na rowerze (w lato przed moją pierwszą ciążą zrobiliśmy z mężem parę tras po 50-60 km, a obstawiam, że i 100 bym przeżyła), tak tu na razie 3 minuty nieprzerwanego truchtania są pewnym wyzwaniem [emoji1787] A na kolejnym wyjściu mam już mieć odcinki po 5 minut - zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Mi to już w ogole nie podrodze. Niedosc ze nie lubię biegać, to przy każdej próbie zawsze coś. Raz np zgubiłam telefon (i nie znalazłam!). I zawsze mowilam ze to nie dla mnie. Za to właśnie pływanie to taaaak.
Niedosc ze dla kręgosłupa petarda to jeszcze w wodzie wiadomo nie czujesz ze się pocisk. Swego czasu na termach nad malta chodziłam typowo na sportowy basen [emoji2960] oj tak pływanie tak.
Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
|
|
|