Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny młode 2023!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-05-10, 08:41   #4077
PumpkinEyes
Zakorzenienie

Dot.: Panny młode 2023!

Cytat:
Napisane przez Mamrot28 Pokaż wiadomość
My nie mamy żadnej rozpiski. Ogólnie ostatnio ślubnych przygotowań jakby mniej - jeździmy prosimy gości.
Dzisiaj rozmawiałam z siostrą cioteczna, która za dwa tygodnie ma swój wielki dzień. Dziś zadzwonił do niej nasz kuzyn i powiedział, że oni nie przyjdą bo mają dziecko i nie mają go z kim zostawić. Dziadkowie nagle dostali skierowanie do sanatorium i to jeszcze akurat za te dwa tygodnie. Na wesele dziecka nie zabiorą bo jest bardzo absorbujące więc sorry. [emoji85]
W zawieszeniu (nie wiadomo czy będą lub też nie) ma blisko 30 osób... I tu akurat są przypadki życiowe - ciężko chory mąż, terminy porodu, termin operacji etc. Siostra juz płacze bo boi się, że nagle nie przyjdzie ta część i stoły będą świecić pustkami. ��
Nie dziwię jej się bo widzę, że nasza rodzina zaczyna się wykręcać i to w tak świński sposób. Nagle sobie rodzice przypominają, że mają dziecko. Nie dalej jak w niedzielę byłam ich prosić i wszystko było w porządku. [emoji85][emoji85][emoji85]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To ten kuzyn co wcześniej o nim tu pisałaś? Jak ktoś nie jest wam życzliwy od początku, to niestety wiadomo, że ryzyko wykręcania się mocno wzrasta, choćby dlatego żeby nie ponosić kosztów.

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

A w razie czego właściciele sali nie pomogą wam zaaranżować sali na mniej gości? Przecież zwykle nie trzeba rozstawiać wszystkich stołów, jak jest mnie osób, więc nie wygląda to jakby kogoś brakowało.

Edytowane przez PumpkinEyes
Czas edycji: 2023-05-10 o 08:42
PumpkinEyes jest offline Zgłoś do moderatora