2023-05-26, 08:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory 2023 - na kogo głosujecie?
[1=26cabbdd88f595c38f9b7f8 139ef1472f28f75bc_65628a8 226dae;89590547]U mnie w pracy szykuje się redukcja, bo nie ma kasy, więc z żyje już z myślą, że z końcem umowy w październiku będę zmuszona szukać czegoś nowego. Jak myślę o tych rozmowach kwalifikacyjnych, CV bez opowiedzi to mnie ciarki przechodzą. Niestety nie jestem turbo specjalistą, żeby szukanie poszło szybko. Jest mi przykro i mam ból czterech liter. No ale otwieram wiadomości i magia, żyje mi się przecież cudownie, a pracodawcy tylko czekają żeby mnie zatrudnić.[/QUOTE]Z drugiej strony skoro wiesz że się tak może stać to możesz się do tego przygotować. Przejrzyj teraz interesujące oferty pracy, wypunktuj wymagania których nie spełniasz lub w których jesteś słaba i spróbuj nabyć tych umiejętności. Jest wiele kursów online jak choćby udemy, są kursy na LinkedIn. Ok, nie są bezpłatne ale możesz nabyć realnych umiejętności których Ci aktualnie brakuje a co pomoże znaleźć nową, może lepiej płatną pracę.
Nie wiem czym się zajmujesz ale język jest zawsze przydatny, w korpo Excel, Power Bi, SAP - teraz warto znać 4hana.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|