Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2022 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-05-26, 12:48   #393
Frenchien
Rozeznanie

Dot.: Staraczki 2022 cz. 3

Mój też z tych nie świętujących, a jak ma kupować prezenty to już w ogóle jest chory bo nigdy nie wie co. Ciekawe czy w ogóle będzie pamiętał żeby do mamy zadzwonić. Woli raczej celebrować rocznicę kolacją niz coś kupować. A no i idzie na łatwiznę, bo ja zawsze dostaje perfumy. Wie, które lubię więc jest bezpieczniej, jak próbuję kupić coś innego to zwykle muszę wymieniać [emoji16]

Ja znów lubię świętować ale wolę komuś dawać prezenty niż dostawać, bo rzadko komuś uda się kupić coś trafionego, a ja potem udaje że mi się podoba ale wiek że wygląda to sztucznie, bo ja w ogóle nie umiem sciemniać [emoji16]

Nie pomyślałam, żeby zapytać czy któraś z Was nie ma poduszki na sprzedaż, kupiłam matherhood za 30 zł no ale wkurzyłam się bo miała być idealne, kilka razy używana, czysta itp a przyszła z plamami jeszcze sztywnymi więc nawet nie próbowała jej wyprać przed wysyłką.

Ja prawie wszystkie ubranka też kupiłam używane i planuje tak dalej ciągnąć, bo jednak te ciuszki są mega drogie, a starczają na chwilę no i mam nadzieję, że uda się potem dalej sprzedać.

Mam też w planach po ciąży zrobić konkretny przegląd swojej garderoby, teraz mam wszystko popakowane i zostawiłam tylko kilka ciążowych rzeczy więc będzie łatwiej to ogarnąć. Nawet myślałam czy się nie szarpnąć na konsultacje kolorystyczna z jakąś stylistka

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Frenchien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując