Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadówki 2021! Część III ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-05-26, 14:36   #1853
mikoma
Zakorzenienie

Dot.: Listopadówki 2021! Część III ;)

Ej, Mateczki, Wszystkiego Najlepszego dla nas jesteśmy zayebiste, nawet jeśli ciągle nie ogarniamy

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez zielona hortensja Pokaż wiadomość
A w ogole jeszcze a propos zasypiania to panna nasza dala nam wczoraj taki pokaz, ze glowa boli...

Po ostatnich krotkich wakacjach, kiedy byla przez tydzien sama ze mna, teraz chce zasypiac tylko z mamusia, a TZ usypia starszaka. No ale wczoraj starszak bardzo prosil, zebym ja do niego poszla, wiec TZ mowi, ze on sie polozy z Clara. Mloda zrobila taka awanture, tak sie zaczela wydzierac, darla sie darla, darla... az wyrzygala cala kolacje. I to tak na lezaco, ze TZ musial ja ratowac, bo sie poddusila. A posciel cala w przetrawionych truskawkach z jogurtem, do wymiany.

Serio, to jest hrabina jakich malo, ma byc wszystko tak jak ona chce
Piękna drama
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Odstawilam ja jak miała 15/16 miesięcy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Z ta waga to drama ciagle. Teraz 8,7kg. Ma fazy ze je ładnie a potem tydzień wybrzydza. Nie wiem co. Może zeby, choroby. Ch go wie.

Już chodzi sobie, tak sztywno ale chodzi. Byliśmy na kolejnej kontroli u ortopedy i biodra już są super. Ale za to kostki ma mega flexible i przez to zaczęła trochę później chodzic, jednak ma ciezlo z równowaga. Ale ma chodzic boso i może buty z wyższa cholewka ale na razie nie ma tragedii.

Ale szczupak taki cały czas. Te nózie takie suchutkie. Tuczymy ja ale tak średnio to idzie…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Czy wiadomo skąd się Laurce wzięły te problemy z nogami? Czy to ma związek z ułożeniem w ciąży? Była miednicowo, prawda?
mikoma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując