2023-05-26, 14:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadówki 2021! Część III ;)
Ej, Mateczki, Wszystkiego Najlepszego dla nas jesteśmy zayebiste, nawet jeśli ciągle nie ogarniamy 
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------
Cytat:
Napisane przez zielona hortensja
A w ogole jeszcze a propos zasypiania to panna nasza dala nam wczoraj taki pokaz, ze glowa boli...
Po ostatnich krotkich wakacjach, kiedy byla przez tydzien sama ze mna, teraz chce zasypiac tylko z mamusia, a TZ usypia starszaka. No ale wczoraj starszak bardzo prosil, zebym ja do niego poszla, wiec TZ mowi, ze on sie polozy z Clara. Mloda zrobila taka awanture, tak sie zaczela wydzierac, darla sie darla, darla... az wyrzygala cala kolacje. I to tak na lezaco, ze TZ musial ja ratowac, bo sie poddusila. A posciel cala w przetrawionych truskawkach z jogurtem, do wymiany.
Serio, to jest hrabina jakich malo, ma byc wszystko tak jak ona chce 
|
Piękna drama 
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa
Odstawilam ja jak miała 15/16 miesięcy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------
Z ta waga to drama ciagle. Teraz 8,7kg. Ma fazy ze je ładnie a potem tydzień wybrzydza. Nie wiem co. Może zeby, choroby. Ch go wie.
Już chodzi sobie, tak sztywno ale chodzi. Byliśmy na kolejnej kontroli u ortopedy i biodra już są super. Ale za to kostki ma mega flexible i przez to zaczęła trochę później chodzic, jednak ma ciezlo z równowaga. Ale ma chodzic boso i może buty z wyższa cholewka ale na razie nie ma tragedii.
Ale szczupak taki cały czas. Te nózie takie suchutkie. Tuczymy ja ale tak średnio to idzie…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Czy wiadomo skąd się Laurce wzięły te problemy z nogami? Czy to ma związek z ułożeniem w ciąży? Była miednicowo, prawda?
|
|
|