Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2022 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-05-28, 08:46   #405
Oska87
Wtajemniczenie

Dot.: Staraczki 2022 cz. 3

Cytat:
Napisane przez theali Pokaż wiadomość
Ochrona na OLX to jest pic na wodę, dotyczy tylko sytuacji, kiedy dostałaś coś drastycznie innego, niż zamówiłaś (dajmy na to telefon zamiast kosiarki). Niedziałający sprzęt, chociaż według opisu jest sprawny? Nie ich problem. Buty w innym niż deklarowany rozmiarze? Nie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No teoretycznie wtedy wstrzymują wyplate dla sprzedającego, do czasu wyjaśnienia reklamacji. Ale nie miałam sposobności jeszcze nic zastrzec. Aczkolwiek tak jak pisze zenada, ostatnio kupowałam używana dmuchana wanienke pisało bez plam, stan idealny a przyszla brudna! Szczęście ze szło doczyscic No ale... jak mowie mi by było wstyd. Co za problem wziąć przeleciec szmatka? Albo chustę kupilam to samo stan idealny, a przyszla zwyczajnie poplamiona, szczęście ze zeszło po praniu, no ale co za problem chociażby wyprac?
Ja jak puszczam w obieg ciuszki dalej, to zawsze wypiorę, sprawdzam czy aby napewno bez plam czy dziurek. Jak są minimalne dziurki to można dołożyć jako gratis 1 czy 2 spodenki czy body, a nie kurcze maniane robic.

Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
Oska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując