Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2022 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-05-28, 08:23   #406
Frenchien
Rozeznanie

Dot.: Staraczki 2022 cz. 3

Cytat:
Napisane przez maja5433 Pokaż wiadomość
Co robilas? [emoji3526]

U mnie tez intensywnie, caly dzien praktycznie chodzenia po sklepach, na poczcie, u znajomych etc. A wieczorem dopadl mnie taki glod ze godzine po duzej kolacji z zupa i drugim daniem mialam ochote zjesc kolejna [emoji85] dopchalam sie morelami i truskawkami, Fren a jak u Ciebie z apetytem? Czy pod koniec ciazy rosnie jeszcze bardziej? Ile masz kg na plusie? Mi juz jest troche ciezko..
A byliśmy najpierw na długim spacerze z pieskiem, potem na lodach, sprzątanie, grill i pod wieczór umówiliśmy się ze znajomymi na jakiś piknik czy tam koncert w plenerze i zrobiliśmy trochę km więc wróciłam ledwo żywa, dzisiaj nadal nogi mnie bolą.

Porodu nic nie zwiastuje, przestałam wierzyć że urodzę przed tp.

U mnie apetyt ostatnie 2 tyg dużo większy niż wcześniej ale staram się nie szaleć bardzo z jedzeniem. Prawda taka, że mam ochotę na wszystko i w każdej ilości.
U mnie niestety +14 kg ale ostatnie 2 miesiące to chyba tylko 1-2kg na plusie, wcześniej przybyło więcej. Przejmowałam się tym bardzo ale teraz już przestałam, no będzie trzeba zrzucić i trudno.

Z tymi olx czy vinted to ja bym się bała droższych używanych rzeczy kupować bez obejrzenia osobiście. Za duże ryzyko jak dla mnie.

Oska na kuchnię jakości Ikea używana też bym się chyba nie porywała. Te meble są słabej jakości, a co dopiero używana kuchnia. Zakładam oczywiście że taka kuchnie się ma na wiele lat, a nie wymienia po 3-5.
Żeby nie było że mam coś do Ikea, sama mam kilka mebli no ale kupując kierowałam się ceną, a nie jakością i liczyłam z tym, że za jakiś czas mogą się rozlecieć.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Frenchien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując