Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy czerwcowe 2023
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-05-28, 09:06   #628
Lawenda06
Raczkowanie

Dot.: Mamy czerwcowe 2023

Cytat:
Napisane przez Frenchien Pokaż wiadomość
Jak tam? Lepiej się coś czujesz?

Ja nie wierzyłam, że to możliwe ale chciałabym już rodzić, nie mogę się doczekać aż mi będzie lżej i wrócę do jakichś normalnych ciuchów.
Chodzę na okrągło w 2 parach legginsów i jakichś 6 koszulkach które są dobre. Jak mam się kłaść w nocy spać to jestem zła, że znów trzeba nockę przemęczyć jakoś.
Żeby nie było, wcale źle ze mną nie ma no ale już mnie to męczy.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Do południa myślałam, że zbliża się godzina 0 [emoji51] ale tak mnie to zestresowało, że zaczął mnie brzuch boleć wysoko, bardziej jak nerwobóle [emoji2358] skurcze jeszcze męczyły, ale było dużo lepiej.

Ja z jednej strony też mam już dość, jestem tym wszystkim zmęczona, chciałabym być po, a z drugiej boję się porodu, tego bólu, jednak jak zaczynam myśleć przypominam sobie jak to było...boję się, że nikt do nas nie przyjedzie zająć się synem, że będę sama na porodówce...gonitwa myśli [emoji849][emoji2358] no i chyba jednak wolę by trochę tam jeszcze posiedziała 🫣 mam też jakieś upatrzone daty [emoji23] no normalnie [emoji2962][emoji23] skrajne emocje [emoji51]

Wysłane z mojego CPH2251 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez lavendova28 Pokaż wiadomość
Ja się tak cieszę że już nie jestem w ciąży [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Jak się czujecie [emoji3059]?

Wysłane z mojego CPH2251 przy użyciu Tapatalka
Lawenda06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując