Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2022 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-05-29, 10:18   #422
ateris
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki 2022 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Oska87 Pokaż wiadomość
Haha, raczej wątpię, chociaż kto wie haha. Fajny jest serio. Ale w sumie na kiedy masz termin? Bo ja pewnie na zimę kupie inna spacerówkę [emoji1787] tyle że Ty pewnie masz i tak za daleko haha.

Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

A tak w ogóle swoja droga, jak wasze maluchy szybko rosna? Ja wam powiem zszokowana jestem, jak mała nabiera tempa. O ile rozmiar 50 czy 56 miala po +/- miesiac każdy, tak teraz po niecałych 3tyg wyrosla mi w sumie z 62 [emoji1787] się zrobila taka długa i chuda ze ogien [emoji1787] już wczoraj na spacerze u tesciowej mowie zaraz mi z gondoli wyrosnie [emoji1787] trochę mnie to zastanawia żeby nie była przypadkiem tak wysoka jak tata, ten to ma 195cm czy jakoś tak. No ale czas pokaze.
Kołyska w zasadzie jeszcze jako tako bo ma 90cm, ale gondola 80cm więc tak powoli na styken. Malo tego albo muszę obniżyć łóżeczko albo zrezygnować z przewijaka (raczej to drugie) bo jak ryczy czasem z głodu przy pobudce to w niego kopie [emoji854]
Także No ledwo jeden remanent w szafie zrobilam, przyszedł czas na następny [emoji1787] zalamka.

Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
Na listopad, a mieszkam w Warszawie nie no na spokojnie, coś się znajdzie myślę [emoji3] Stwierdziliśmy, że szkoda jednak kasy na nowy skoro można zadbany znaleźć uzywany.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ateris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując