2023-06-01, 13:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chwalisz się, czy żalisz? (+offtopy)
Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s
Si, mojemu TŻ kiedyś strasznie brzydko pachniało z buzi nawet krótko po umyciu zębów. Okazało się, że ma helicobacter. Po kuracji pod okiem gastrologa problem zniknął. Ekstra! Na pewno będzie super [emoji7]Współczuję, miałam kiedyś zapalenie ucha i myślałam, że z bólu wgryzę się w ścianę. Na szczęście w miarę od razu znalazłam lekarza, i to na NFZ. Najpierw byłam w przychodni i pani internistka na mnie nakrzyczala, że czemu przychodzę dopiero 4 dni po wystąpieniu bólu ucha (bo byłam studentką i miałam podejście pt. "Eee, przyjdzie mi") i mam natychmiast iść do poradni laryngologicznej, bo stracę słuch, a następnie zaczęła obdzwaniac placówki rodzinnym mieście powiatowym. Znalazła laryngologa, który mi ogarnął ucho, dał antybiotyki i jakieś leki przeciwbolwoe, po których nie czułam ani bólu ucha, ani czegokolwiek innego  bardzo dziwne uczucie.
|
Czy ty masz nazwę tych leków gdzieś?
Cierpię na przewlekłe zapalenia ucha i mam dwa tygodnie wyjęte z życiorysu co jakiś czas (zwykle co rok w sierpniu, ostatnio na szczęście 3 lata temu, więc trzymam kciuki) i zabiłabym za takie info.
|
|