Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 68.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-06-01, 19:58   #2242
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 68.

Cytat:
Napisane przez senkasandry Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chce zrobić w weekend na grilla salatke z pomidorem,sałata, ogórkiem itd. do tego myślałam o serze albo feta albo mozarella w kulkach. Feta jest dla mnie za słona i wiem, że osobom które będą na grillu też przeszkadza to że jest słona. Natomiast mozarella w kulkach jest trochę bez smaku... Moje pytanie czy może umiecie doradzic coś pośredniego? Mniej słonego od fety ( albo może jakaś konkretna firma robi delikatniejsza ) albo może jakiś inny mekki ser ? (Może są jakieś pyszne, o których nie wiem) ? Pleśniowy odpada.
[1=6f270d4e8c6dcf778f6b7ea a339056f9e260a162_657a458 271287;89595918]Smakuje mi wegański odpowiednik fety z Netto - jest podobny, ale mniej słony, dostępny też w innych marketach: [/QUOTE]Dokładnie to samo chciałam napisać, też uważam, że ten wegański odpowiednik jest zdecydowanie mniej słony, a w smaku naprawdę całkiem podobny. Kiedyś kupiłam go w Biedronce, ale nie wiem czy jest tam na stałe, bo generalnie nie robię tam zakupów.

Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując