2023-06-02, 18:33
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jestem zerem
Cytat:
Napisane przez TheSunTheMoonTheStars
Nie konkretnie o zaburzenia osobowości. Po prostu znałam różnych ludzi, ale nigdy nikogo, kto przez całe swoje życie, od samego początku, nie stworzył z nikim dosłownie żadnej relacji. Nikt mi nie wmówi, że Twoje zachowanie wobec innych ludzi jest normalne. Moim zdaniem musi wynikać z jakiś zaburzeń lub choroby, może czegoś w rodzaju autyzmu.
Nie mam pojęcia, najlepiej oceni to lekarz.
Po prostu u Ciebie to nie jest gorszy okres w życiu. Ty taki jesteś od samego początku do teraz. To jest Twoja cecha, coś w Tobie, a nie kwestia okoliczności.
|
mialem jakies relacje kiedys. W gimnazjum jakichs tam kolegow mialem nawet do dwoch czasem chodzilem ale w sporej mierze unikalem. Jeden byl moim przeciwienstwem. Taki klasowy lobuz, ale jakims cudem dobrze sie dogadywalismy. Ale on nie zdal i znajomosc sie skonczyla. Drugi kolega to nawet do mnie dzwonil zebym gdzies wyszedl z nim ale nie wiem czemu nie odbieralem telefonu. Nic mi z jego strony nie grozilo ale jakos nie chcialem wychodzic nie wiem czemu. Raz wyszlismy to mowil ze super bylo i ze sie dziwi czemu nie wychodze z nim czesciej. Trzeci tak samo dzwonil do mnie ale tez nie odbieralem specjalnie telefonu zeby nie musiec wyjsc. Na etapie gimnazjum moglem miec kolegow. W liceum juz sie trzymalem z boku nikt do mnie juz nie dzwonil ani nie pytal czy wyjscia. Klasa byla spoko ale raczej spokojna, sam musialbym zagadywac zeby z kims wyjsc. No i nie mialem fejsa wiec tez kontakt ze mna byl utrudniony. Pewnie mam to co mam na wlasne zyczenie.
|
|
|