2023-06-02, 21:39
|
|
Raczkowanie
|
Obrona prezenty dla komisji
Cześć.
Będę się bronić niedługo, u mnie każdy z grupy ma innego promotora i komisję, chłopak który ma tego samego promotora co ja coś kupuje jemu i komisji. Ja nie chce dawać nic. Na I st. dałam symboliczne czekoladki, jednak teraz moim recenzentem będzie Pani prof która robiła mi bardzo pod górkę na I st. i odnosiła się do mnie po prostu po chamsku. Promotor nic mi nie pomógł, jak chodzi o część praktyczną pracy, wszystkie godziny poświęcone nad pracą praktyczną spędziłam sama z pomocą asystenta. Chciałam wziąć udział w semianium wydziałowym by mieć dyplom z wyróżnieniem i punkty na doktorat ( może kiedyś się zdecyduje) to promotor mi napisał że moja praca i badania nie są spektakularne i on na to zgody nie wyraża, a inna Pani Prof widząc moją prace mi mówiła by mój promotor mnie zgłosił Więc nie widzę powodu by coś dawać, jednak koleżanka i znajome i reszta grupy naskoczyła na mnie że tak trzeba, tak wypada, bo może kiedyś będę potrzebowała pomocy mojego promotora. I już sama nie wiem. Wolałabym zabrać mamę i koleżankę na pizze po obronie niż coś dawać ale po rozmowach z grupą i znajomymi już nie wiem sama.
|
|
|