2023-06-04, 12:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytania do dziewczyn
Cytat:
Napisane przez Jaximus
Mam pare pytań o seks, może są trochę głupie, ale serio mnie to ciekawi. jak chcecie to na wszystkie nie odpowiadajcie. Wiem że kazda jest inna itd. to będa subiektywne odpowiedzi.
1) jak dziewczyna chce seksu to co czuje? Często się słyszy że "ją swędzi", to prawda? da się to do czegoś porównać? to silne uczucie?
2) czy jak jest ciepło - lato ciepłe dni to bardziej wam się chce seksu?
3) jeśli powiedzmy chłopak nie robiłby sobie dobrze przez np. tydzień to wytrysk byłby bardzo gęsty, podniecałoby was to? czy lepiej normalnie?
4) czy jesli miałybyście nie uprawiać seksu dłuższy czas np. miesiąc to bardzo byście to odczuły w sensie "chodziłybyście już po ścianach"?
5) czy szczupli faceci są dla was aseksualni?
6) czy gdyby wasz chłopak lubił też facetów obraziłybyście się na to? w sensie nie zdradzałby was ale podobałby mu się np. Harry Styles. Wypominałybyście mu to gdyby powiedział wam o tym?
|
1. Niekoniecznie swędzi. Po prostu jest ochota, pobudzenie, chęć rzucenia się na mojego faceta.
2. No nie ma aż takiego wpływu. Myślę że raczej mam dość duże libido ale nie jest tak bardzo powiązane z pogoda. W zimie też mam duża ochotę. Może bardziej z tym że jak ciepło to nawet w plenerze mogłaby najść ochota i łatwiej byłoby coś zrobić na jakimś odludziu. Może też więcej energii życiowej mam jak świeci słońce choćby delikatne. No i ta siła energia sprawia że jeszcze bardziej chce. W zimie też mam ochotę na seks ale fakt że czasem mogę zasnąć bo krótkie dni, mało światła, mniej siły.
3. Obojętne.
4. Generalnie bedac w związku z moim partnerem to tak. No raczej mimo dużego libido nie robiłam tego z przypadkowymi facetami. Musiałam kogoś choć trochę poznać. Wtedy pojawiało się uczucie i chęć. Nie z kimś obcym. Wtedy nawet i tydzień bez seksu może być wyzwaniem bo raczej dużo częściej mam ochotę. Trochę się poprzytulamy czy dłużej całujemy i ja też już chce.
5. Nie. Ja sama mam nadwagę i chce zrzucić ale mój facet jest szczupły. Bardzo podoba mi się.
6. No mam mieszane uczucia. Wolę 100 % heteroseksualnego.
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
|
|
|