Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytania do dziewczyn
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-06-04, 16:52   #5
Monia284
Zakorzenienie

Dot.: Pytania do dziewczyn

U mnie to jest tak że po prostu masturbacja nie zastąpi seksu dlatego tak po miesiącu bez seksu z moim partnerem chodziłabym po ścianach. Oczywiście masturbacja daje pewne zaspokojenie ale i tak moje ciało odczuwa niedosyt że jednak chce tego seksu i bliskości z drugą osobą. Mogłabym tydzień nie chodzić po ścianach ale dłużej już raczej tak. No a mam sprawdzone bo jak nie mieszkałam jeszcze z chlopakiem to tak zdarzało zdarzało że nie było seksu wyjątkowo 2 tygodnie bo na przykład był chory lub ja i wtedy nie widzieliśmy się ale jednak już mocno mnie nosiło pomimo masturbacji. No i już nie mogłam się doczekać kiedy się do siebie zbliżymy a potem jak byłam obok niego to obydwoje się na siebie już rzucaliśmy. Już było wielkie pragnienie. Takie że nie chce się dłużej czekać i najlepiej od razu iść do łóżka.
Wiadomo jak już mieszkamy razem to inaczej chociaż wiadomo są dni gdzie wielkie zmęczenie i seksu nie ma. No ale wiemy że w luźniejsze dni nadrobimy bo i tak jesteśmy obok siebie. Niemniej libido myślę mam duże więc takich sytuacji gdybym dłużej nie chciała seksu zbyt często nie miałam. W większości jednak chce.

Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
Monia284 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując