Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytania do dziewczyn
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-06-04, 21:57   #7
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4
Konto usunięte

Dot.: Pytania do dziewczyn

Cytat:
Napisane przez Jaximus Pokaż wiadomość
Mam pare pytań o seks, może są trochę głupie, ale serio mnie to ciekawi. jak chcecie to na wszystkie nie odpowiadajcie. Wiem że kazda jest inna itd. to będa subiektywne odpowiedzi.

1) jak dziewczyna chce seksu to co czuje? Często się słyszy że "ją swędzi", to prawda? da się to do czegoś porównać? to silne uczucie?

2) czy jak jest ciepło - lato ciepłe dni to bardziej wam się chce seksu?

3) jeśli powiedzmy chłopak nie robiłby sobie dobrze przez np. tydzień to wytrysk byłby bardzo gęsty, podniecałoby was to? czy lepiej normalnie?

4) czy jesli miałybyście nie uprawiać seksu dłuższy czas np. miesiąc to bardzo byście to odczuły w sensie "chodziłybyście już po ścianach"?

5) czy szczupli faceci są dla was aseksualni?

6) czy gdyby wasz chłopak lubił też facetów obraziłybyście się na to? w sensie nie zdradzałby was ale podobałby mu się np. Harry Styles. Wypominałybyście mu to gdyby powiedział wam o tym?
1. Nie, swędzą infekcje intymne, a nie podniecenie. Podczas podniecenia odczuwam przepływ krwi do podbrzusza i genitaliów
2. Nie, jest mi to obojętne
3. Obojętnie
4. Nie. Kiedy nie byłam w związku nie uprawiałam seksu ponad 2 lata, po pewnym czasie libido u mnie zanika (nie lubię przygodnego seksu)
5. Nie, moj facet jest szczupły
6. Nie, sama jestem biseksualna więc mi to obojętne

Sent from my FP4 using Tapatalk
b7c523c48d685fff13c5db5a9d3e58ccf0b35a9f_65555d08413b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując