Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Same śliczności*** ciuszkiz usa i wiele innych!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-02, 21:57   #1
maggia
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
GG do maggia
Talking

Same śliczności*** ciuszkiz usa i wiele innych!!!

S Siemka!! mam śliczne ciuszki na wymianę!! niektóre przywiozłam z Usa, wiec jest gwarancja ze takich tutaj nie spotkacie. Zapraszam wiec do moje szafy. moze akurat znajdziecie cos co was zainteresuje!!
Czarna bluzeczka, bawelna,rekaw 3/4, z przodu nadruk Marilyn Monroe. Stan idealny.Mialam ja raz na sobie. Rozmiar S.
Czarna bluzeczka, rozciągliwa, rozmiar S, bez rekawków,z jednym grubym ramiaczkiem,Bardzo ładnie się układa.Noszona kilka razy, stan idealny.

Biala bluzeczka, bawelna z lycra, rękawy 3/4 welniane, z przodu seduszko i brylanciki.kilka razy na sobie, stan idealny.rozmiar S.

Czarny gorsecik elastyczna bawelna, nowiutenki- jeszcze z metką, przywieziony z Usa.rozmiar jak nasza M. Dla dziewczyn o duzym biuscie. Polecam!!

bluzeczka czarno-srebrna,z przodu ma zamek,ciekawa.Tally Weijl. raz na sobie, stan idealny. rozmiar S.

Spódniczka różowa, sztruks, krótka, z przodu plisowana, ma dwie kieszonki.swietnie sie prezentuje.Noszona 2 razy w super stanie.rozmiar S.
maggia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując