2023-06-17, 08:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode 2023!
Cytat:
Napisane przez Misia452
Garnitur odebrany[emoji3]
Pozostało nam jedynie odebrać następnym razem muszkę i pasek,bo jeszcze nie doszły [emoji3]
Tz wygląda jak milion dolców [emoji7][emoji16]
Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------
A i brakuje jeszcze spinek do koszuli, ale to tz dostanie ode mnie w prezencie na urodziny, które ma pod koniec lipca
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------
Kupiłam też majtki pod sukienkę, więc temat bielizny mam zamknięty [emoji2]
|
O, fajnie, że udało się ubrać TŻta a w jakim kolorze garnitur?
A'propos spinek, to dwa miesiące temu mój ojciec dostał na urodziny od znajomych w pracy właśnie spinki do mankietów, na jednej "wymarzony teść" na drugiej "dumny ojciec panny młodej"
Również dołączam się do życzeń dla Magdallen, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i jak najpiękniejszego dnia 
Po długich debatach sama ze sobą wybrałam tkaninę na sukienkę. Niech się dzieje wola nieba...
Ci znajomi, którzy spodziewają się dziecka na chwilę przed naszym ślubem, uparcie podkreślają na każdym kroku, że przyjadą. Podziwiam ich optymizm, ale ... no kurczę, słabo to widzę.
Czas edycji: 2023-06-17 o 08:47
|
|
|