Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny młode 2023!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-06-18, 10:15   #4767
Misia452
Zakorzenienie

Dot.: Panny młode 2023!

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość
Jestem! A więc tak - ceremonia wzruszajca, muzyka jednak robiła robotę [emoji2] miejsce też klimatyczne więc naprawde udanie pani urzędnik mila, uśmiechnięta, mimo że dosłownie była rowno o 17 [emoji16]

Wesele też chyba udane [emoji16] dla nas w każdym razie się udało

Co nie wyszło? Pierwszy taniec w mojej opinii, czekam na jakiś film a dlaczego? Mąż () nadepnął mi na suknie i zerwał jej się tren z podpięcia a ja na końcu się w niej zaplatałam. Na to nie wpadliśmy że to zawali. W ogóle suknia, mimo że piękna, zwiesiła się na wieszaku i była trochę dluzsza niż powinna (a była podcinana do ziemi) więc po prostu szurała po ziemi.

Ogólnie dobrze ze nie zamierzałam sprzedawać sukni bo nie nadaje się do sprzedaży [emoji854] raczej myślę że wezmę ja do midi skrócę i będę nosić latem

Dj, foto, video cudowni - panowali nad wszystkim. Manager sali tak samo.

Stres miałam przez łącznie parę minut - jak szłam przez mostek sama i chwilę przed pierwszym tańcem. Reszta to naprawdę totalny luzik. A! I próbowałam nie ryczeć na ceremoni ale kiedy urzędnik pięknie mówiła a w tle pluskał canon in d (dj przyciszał, poglaśniał w zależności co było robione) to naprawdę było ciężko na mostku też łza się zakręciła - mieliśmy cant help falling in love w wykonaniu kacey musgraves

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

A! Makijaż robiłam sama i wyszedł idealnie. Nawet "probne" tak nie wychodziły trzymał się calutna noc

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka
Suuuper! Takie niedociągnięcia to nic, liczy się efekt końcowy,a więc to, że jesteście już mężem i żoną [emoji7][emoji7][emoji7]
Dziękujemy za relacje i jeszcze raz życzę dużo miłości, szczęście, wytrwałości i samych pogodnych dni w waszym małżeństwie [emoji7]
Cieszcie się sobą teraz [emoji8]

Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez PumpkinEyes Pokaż wiadomość
Gratulacje kasiunia788742! Fajnie, że wyszło zgodnie z oczekiwaniami. A co do pierwszego tańca... to kolejny argument dla mnie, żeby zrezygnować, bo jeszcze się wahamy, ale ja też mam suknię z trenem, a do tego dwie lewe nóżki.
Ja dlatego nie chciałam trenu, bo dużo z nim roboty i pewnie całe wesele bym się stresowała nim [emoji28]

Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
Misia452 jest offline Zgłoś do moderatora