Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2022 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-06-19, 08:40   #662
Oska87
Wtajemniczenie

Dot.: Staraczki 2022 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Frenchien Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak często poddajecie smoczek? Michasia ciągle chce ssać i smoczek się sprawdza tutaj super, bo ją uspokaja, a ja nie muszę mieć jej cały czas na piersi. Tylko mimo wszystko mam obawy żeby jej go często dawać. Znów jak nie dam to pcha do buzi paluszki ewentualnie jak jej się uda to ubranko lub nasze ubranie albo próbuje nasza szyję czy rękę [emoji16] ja nawet bym mogła ją mieć więcej na piersi tylko moje brodawki tego nie zniosą. Przy takim ciągłym ssaniu potem sama myśl o karmieniu boli.

Chyba umowie w końcu te zajęcia z chustonoszenia, bo kurcze wyjście samej z małą i psem, który ma swoje humory i strajki teraz jest męczarnią.

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Tez musze się umówić chyba na te chustonoszenie.. Ale u mnie tyle na głowie, teraz biegamy meble załatwiać panele płytki I drzwi dogrywac.
Prawko muszę znow ruszyć bo oczywiście leży I kwiczy, a chce je zrobić nim się przeprowadzimy. Także to jest mus.
A z babciami, moja mi sama mała przyzwyczaja do noszenia, ale też nawija ze będzie przerąbane skoro teraz z nami głównie spi. Ja to mam chwilami wrażenie że te babcie to bez serca są [emoji28] jak płaczące z bólu dziecko mam olać?
W ogole wczoraj na cytadeli znów widzieliśmy parę rodziców z dzieckiem w wózku które płakało a oni zero reakcji. Podziwiam. Moja jak plakala w wózku to od razu na ręce I koniec płaczu. Nie wiem ją nie umiem nie reagować na jej placz.
Wczoraj jak żeśmy wrocili z całego dnia na cytadeli, to usnela od razu, nawet w łóżeczku spala do 3. Ja nawet nie slyszalam jak się obudzila, tata ją ogarnął, zaś potem się przebudziłam, nie chciała już w łóżeczku leżeć a my oboje zmęczeni na maksa, wzięliśmy do łóżka w końcu usnela I tak spi do nadal.
Przynajmniej całe prasowanie ogarnęłam właśnie. Pralka wstawiona. Zaraz chce robić kruszonkę na pierwsze w życiu moje ciasto [emoji28] a zas spacerek, małe zakupy.. jeszcze zaraz umawiam teleporade w sprawie wyników tej krwi.

Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
Oska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując