Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamy 2023
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-06-20, 13:21   #431
olka900
Rozeznanie

Dot.: Grudniowe mamy 2023

Cytat:
Napisane przez Kasiaml91 Pokaż wiadomość
Dam
Ja mam całkiem całkiem zaokrąglony brzuszek, ostatnio to głównie w spodniach ciążowych chodzę albo zwykłe spodenki, które mam nisko. Jeansów nie próbowałam zakładać.
Mierzyłam sukienkę na weselę i na szczęście mieszczę się w nią . wtedy też nie powiem najszczuplejsza nie byłam ale mimo wszystko jakoś inaczej się ten tłuszczyk rozkładał ;-)

U mnie mało kto wie o mojej ciąży, ostatnio spotkałam kuzyna żonę w galerii to nic nie wiedziała

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Udało się, mam skierowanie i umówiłam się na 03.07 [emoji846][emoji846][emoji846]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No w końcu się udało, super Będę trzymać kciuki, ile na wyniki się czeka?

Mój brzuch jest całkiem spory, mam już problem w nocy z wygodnym ułożeniem się i tak pół nocy się przekładam z boku na bok :/

Ja dopiero dzisiaj wróciłam do życia, mój pierworodny zaraził mnie jelitówką z przedszkola. Matko co to było, 2 dni wyjęte z życia, dawno mnie nic tak nie poskładało, nie mogłam nawet nic mówić, bo od razu mi się chciało wymiotować. Dobrze, że już po wszystkim, chociaż ciągle męczę się nawet nalaniem wody z czajnika.