Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nastawienie psychiczne- niechęć do sexu i strach:( HELP
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-02, 22:35   #1
...:::Desire:::...
BAN stały

Nastawienie psychiczne- niechęć do sexu i strach:( HELP

Nie wiem czy na dobrym forum poruszyłam ten wątek ale spróbuję. Miałam chłopaka który potwornie mnie zranił! Zmuszał mnie do sexu przez 2 lata, nieraz czułam sie przez niego gwałcona (leżałam i płakałam a on mnie "posuwał" (nie potrafię tego inaczej nazwać, bo nie powiem, że kochał sie ze mną)) Patrzył tylko na swoje przyjemności, był tak potworny, że bałam mu się sprzeciwić Byłam jego workiem na spermę i taraz podwójnie przez to cierpię, bo juz od jakiegoś czasu mam nowego chłopaka i jest okropnie, bo to nie jest Jego wina, że mam uraz do facetów i boje sie z nim kochać.Nawet jak się nakręcę na Niego, jak dochodzi do zbliżenia, po prostu paraliżuje mnie, nie podniecam się i wręcz trzęsę się ze strachu Nawet jeśli przezwyciężę strach mogę zapomnieć o orgaźmie, bo praktycznie od zawsze sex kojarzy mi się z czymś nieprzyjemnym Mój chłopak nie wie o niczym i próbuje mnie podkęcić, a to daje przeciwny efekt niż ma zostać osiągnięty. Nie chce zaczynać nowego związku od wyciągania brudów z poprzedniego związku... Czy są jakieś lekarstwa na to (hormony, psychotropy, cokolwiek), coś co pozwoli mi nie myślec o przeszłości?

Edytowane przez ...:::Desire:::...
Czas edycji: 2005-11-03 o 19:44
...:::Desire:::... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując