Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-11, 17:03   #785
gayenka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Organzzo droga dziekuje
Ni epamietam jak pachnie heaven a charms chce bo sa piekne Jesli ktos jest chetny to prosze pisac...Chyba ze heaven sa tak samo ladne Ok poczekam czy sa chetni bo przeciez powinnam oszczedzac ()
Krecik mi kupil czekolade z calymi migdalami wczoraj mojej mamie tez moja ulubiona jem sobie po trochu ,jest boska..

Aguniu kochana wsolczuje ci wiem,jak to jest tak sie czuc..niestety sama tak czesto mam.Wogole czesto mdleje.Mam nadzieje ze bedzei dobrze

A wogole to jesli o omdlenia chodzi to jedziemy latem z Krecikiem w zeszlym roku w Rybniku i byl remont jakies objazdy i Krecik sie cos pomylil i naz zatrzymali bardzo mili panowie policjanci.A ze bylo tyko plus 30 stopni a ja nie pilam pol dnia i siedzialam w nagrzanym aucie ..do tego stres okropny bo ja si epoicjantow bojem () no i Krecika mi zatrzymali jeszcze mi zabiora i co to wyszlam na chwilke z auta zeby sie spytac ocb i miec czym oddychac.I tyle pamietam ponoc runelam jak duga na asfalt i obdarlam sobie raczki (ale nowej bluzki i spodnicy nie,to jest talent ) Policjanci byli tacy zdygani ze stwierdzili ze Krecik wogole nic nei zrobil i ze wogoel mozemy jechac a chwilke wczesniej chcieli mu dac mandat 500zl za jakas gupote.
Jestem pogromca policjantow

Edit:Pakosto to ja jutro albo w sobote pojade do SP i kupie mam nadzieje ze beda bo baby doll ni ebylo..ale jak nei bedzie to najwyzej Ty kupisz ,dobrze?
Jak je juz bede miala to wyslesz mi adres a ja tobie nr konta,ok?
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora